Misi Raya Sakan 2023

Jana pendapatan 4-5 angka dengan Projek Raya
Bulan Bintang 2023

Pening kepala duit asyik tak cukup je setiap bulan.
Nak pula dekat-dekat raya, makin banyak duit nak pakai.

Ini lah masanya untuk anda join buat duit lebih dengan Bulan Bintang.
Raya setahun sekali je, kena lah buat duit kaw-kaw.

projek raya bulan bintang 2023

Kenapa kena buat duit lebih untuk raya?

side income Side Income

Boleh shopping raya

side income Side Income

Nak bagi duit raya dekat budak-budak

side income Side Income

Bagi duit belanja dekat mak ayah

side income Side Income

Nak buat jamuan hari raya

side income Side Income

Lepas raya nak pergi travel

side income Side Income

Dah tak perlu ikat perut untuk belanja raya

Siapa yang perlu join Projek Raya Bulan Bintang?

Tak pandai berniaga?
Bukan alasan anda tak boleh berjaya.

Anda cuma tak tahu cara. Sebab itu kami nak bantu anda dengan:

1.

Kelas & Coaching Eksklusif

Kelas diadakan 2-3 kali seminggu sehingga habis projek raya.
Boleh tiru je teknik yang kami bagi.

dropship bulan bintang coaching

2.

E-Book step by step berniaga online

Khas untuk 100 orang terawal sahaja

guerilla marketing
teknik close sale
strategi pemasaran

Risau tak laku?

Sekarang orang lebih suka beli baju raya online daripada bersesak-sesak di kedai.
Nak pula masa raya, jual apa pun laku. Jadi ini lah masanya nak buat duit lebih untuk raya!

Berita baik!

Tawaran terhad untuk 100 orang pertama

Yuran hanya RM50 sahaja!

Mahal?
Tengok dulu apa yang anda dapat dengan RM50 ni:

1. Kelas & Coaching Eksklusif (Bernilai RM4999)

2. E-Book step by step berniaga online (Bernilai RM199)

bulan bintang hq

BONUS!

Untuk Top Dropship, kami nak bagi reward best:

1. iPhone

side income Side Income

2. Cruise Trip x2

side income Side Income

3. Gold Bar

side income Side Income

Nilai semua ini RM5,198
Tapi kami nak bagi anda dengan harga RM50 je!

side income Side Income

Yang penting, komisyen tinggi sehingga RM25 untuk sepasang baju

Lagi best sebab:

Mudah je nak join Projek Raya Bulan Bintang ni:

1. Daftar Dropship

2. Promote di media sosial dan kenalan

3. Kumpul Order

4. Hantar pada HQ

Tapiā€¦raya lambat lagi, kenapa kena daftar sekarang?

Ini 5 sebab kenapa anda kena daftar sekarang:

Lagi awal mula, lagi banyak duit raya dapat!

Takkan raya tahun ini pun poket masih kosong?
Mesti nak tukar baju baru, sofa baru, langsir baru. Nak bagi duit raya lagi dekat mak ayah.

Sebab itu anda kena join Projek Raya Bulan Bintang untuk buat duit raya.
Daftar sekarang kalau nak raya sakan tahun ini!

Ikut je langkah mudah di bawah:

Pilih pakej anda

Isi nama, alamat & no telefon

Buat pembayaran yuran

Join Telegram yang disediakan dan tunggu update dari admin

Pilih pakej anda

Isi nama, alamat & no telefon

Buat pembayaran yuran

Join Telegram yang disediakan dan tunggu update dari admin

Pilih Pakej Anda:

Kelebihan Menjadi Ejen